Samsung Galaxy Note 9 primește o actualizare software: noi funcții pentru cameră, Night Mode programabil

1.538 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primește o actualizare software: noi funcții pentru cameră, Night Mode programabil</b>Este sezonul actualizărilor software, iar Galaxy Note 9 este cel mai nou terminal actualizat de la Samsung. Noul pachet software aduce security patch-ul pe aprilie 2019 şi a fost confirmat în Germania

Este sezonul actualizărilor software, iar Galaxy Note 9 este cel mai nou terminal actualizat de la Samsung. Noul pachet software aduce security patch-ul pe aprilie 2019 şi a fost confirmat în Germania. Telefonul primeşte opţiunea de a programa Night Mode între anumite ore şi posibilitatea de a face trecerea între captura selfie wide şi cea normală.

Galaxy Note 9

Câmpul de vizualizare pentru camera selfie este acum setat la 68 de grade ca opţiune default şi poate fi schimbat la 80 de grade cu o apăsare pe buton virtual. Subliniem faptul că acest update NU aduce un mod Night în aplicaţia Camera, cel sosit recent pe Galaxy S10. Posibil ca Samsung să fi dorit să păstreze acest mod pentru gama Galaxy S10, pentru a o scoate în evidenţă. Apropo, am avut aici o comparațoe cu acel mod activat pe S10+ versus P30 Pro cu al sau mod nocturn.

Puteţi descărca noul pachet software intrând în zona Settings, apoi Software Update şi "Download and Install". În Germania versiunea software semnalată este "N960FXXU2CSDE". Samsung ar putea aştepta încă puţin şi să ofere chiar security patch-ul pe luna mai în unele ţări. Cei care au instalat softul au descoperit şi câteva bug fix-uri, dar au semnalat şi lipsa de suport HD Bluetooth audio codec.

Sunt şi câţiva utilizatori care au semnalat la sursă (Sammobile) că nu au primit şi posibilitatea de a face selfie wide angle/normal. Vă aşteptăm în comentarii pentru a ne spune dacă aţi primit update-ul pe Note 9 şi ce aţi descoperit nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×