Samsung Galaxy S10 primește un nou update ce îmbunătățește performanța cititorului de amprente

904 ori
<b>Samsung Galaxy S10 primește un nou update ce îmbunătățește performanța cititorului de amprente</b>Finalul săptămânii vine cu vești bune pentru posesorii de terminale Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+, telefoane ce au bifat o nouă actualizare software la nivel de securitate biometrică. Se ajunge la versiunea V2.0.08.4

Finalul săptămânii vine cu vești bune pentru posesorii de terminale Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+, telefoane care au bifat în ultimele ore o nouă actualizare software la nivel de securitate biometrică. Se ajunge la versiunea V2.0.08.4 și updateul are rolul de a îmbunătăți acuratețea și performanța cititorului de amprente ultrasonic integrat în ecran.

Galaxy S10

Aparent software-ul a sosit pentru moment doar în Germania și Polonia, dar există și confirmări din alte țări precum Olanda și Marea Britanie. Cei care au actualizat telefonul susțin că de acum deblocarea este instantă și funcționează de fiecare dată fără a da rateuri precum se mai întâmpla anterior. 

Ce mai este menționat în cazul de față este că utilizatorii care tocmai ce și-au achiziționat un S10 sau S10+ vor avea ceva de așteptat până când cititorul de amprente va funcționa ireproșabil, asta pentru că durează până când posesorii de obișnuiesc cu amplasarea scanner-ului și punerea degetului în locul exact pentru deblocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×