Samsung Galaxy A20s este certificat de TENAA cu procesor Snapdragon la pachet; Apar și câteva imagini

1.482 ori
<b>Samsung Galaxy A20s este certificat de TENAA cu procesor Snapdragon la pachet; Apar și câteva imagini</b>Seria de terminale Galaxy A este pe cale să primească noi membri în perioada următoare și după ce am văzut modele precum Galaxy A20 și Galaxy A20e, iată că acum se trece și la particula "s" odată cu Galaxy A20s

Seria de terminale Galaxy A este pe cale să primească noi membri în perioada următoare și după ce am văzut modele precum Galaxy A20 și Galaxy A20e, iată că acum se trece și la particula "s" odată cu Galaxy A20s. Acest telefon tocmai ce a fost certificat de către TENAA și avem astfel ocazia să aflăm câteva dintre dotările sale, dar și să privim asupra unor imagini apărute în online.

Galaxy A20s

Ei bine, imaginile scot la iveală un detaliu interesant, acela că în spate se vor afla 3 camere foto de această dată. Sunt remarcate și noi variante de culoare, ceva mai glossy dar tot aplicate unor panouri din policarbonat. Se observă și scanner-ul de amprente fizic, iar zona frontală va fi marcată de un ecran generos cu diagonală de 6.5 inch și decupaj picătură sus.

Galaxy A20S

Display-ul oferă rezoluție HD+ și tehnologie IPS LCD, iar în locul unui procesor Exynos găsim aici un Snapdragon 450. Avem și 4 GB RAM + 64 GB stocare, slot pentru carduri microSD de până la 512 GB și o cameră selfie de 8 mpx. În spate primim un setup triplu cu senzor principal de 13 mpx (f/1.9) + 8 mpx (ultra-wide) + 5 mpx (bokeh). 

Galaxy A20s va sosi cu baterie de 4000 mAh cu încărcare la 15W și în următoarele variante de culoare: verde, negru și roșu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×