Samsung Galaxy Fold apare într-o listare GeekBench cu rezultate sub cele obținute de Galaxy S10+

891 ori
<b>Samsung Galaxy Fold apare într-o listare GeekBench cu rezultate sub cele obținute de Galaxy S10+</b>După cum probabil știți, nu mai avem atât de mult de așteptat până la debutul comercial al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold - fiind vehiculată luna mai pentru startul livrărilor. Între timp descoperim că terminalul

După cum probabil știți, nu mai avem atât de mult de așteptat până la debutul comercial al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Fold - fiind vehiculată luna mai pentru startul livrărilor. Între timp descoperim că terminalul tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul testului de performanță GeekBench unde obține rezultate mai mici decât cele pe care le-am înregistrat noi cu terminalul Galaxy S10+ (benchmark-uri aici).

Galaxy Fold

Așa cum vedeți în captura de ecran de mai sus, handset-ul obține 3418 puncte la testul single-core, respectiv 9703 puncte la testul multi-core - rezultate sub cele înregistrate de S10+ cu 8 GB RAM (single-core: 4522 puncte / multi-core: 10386 puncte). Aici avem versiunea de Galaxy Fold și anume cea cu 12 GB RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, dar există posibilitatea să vedem și un model cu Exynos 9820 la bord.

Motivul din spatele acestor scoruri nu tocmai impresionante poate fi acela că avem de-a face cu o unitate de test și nu produsul final, situații pe care le-am mai întâlnit în trecut și cu alte dispozitive. Galaxy Fold este un terminal de 9.999 lei și recent am descoperit că la fel ca și Huawei Mate X și acesta are o cută pe mijlocul display-ului ce se pliază, un lucru destul de deranjant pentru suma plătită.

Cei care vor decide să achiziționeze terminalul vor participa la un beta-test pentru acest format de smartphone, o afirmație pe cât se poate de adevărată și pe care am auzit-o de câteva ori menționată în online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×