Samsung Galaxy A80 (SM-A805F) apare în GeekBench cu 8 GB RAM; Ar putea debuta mâine

784 ori
<b>Samsung Galaxy A80 (SM-A805F) apare în GeekBench cu 8 GB RAM; Ar putea debuta mâine</b>Deși credeam că evenimentul Samsung de mâine ne va aduce un singur dispozitiv vedetă și anume Galaxy A90, iată că acum mai apare un model în ecuație. Este vorba despre Samsung Galaxy A80 (SM-A805F), telefon proaspăt

Deși credeam că evenimentul Samsung de mâine ne va aduce un singur dispozitiv vedetă și anume Galaxy A90, iată că acum mai apare un model în ecuație. Este vorba despre Samsung Galaxy A80 (SM-A805F), telefon proaspăt listat în baza de date GeekBench alături de un punctaj obținut la testul de performanță și câteva dotări hardware pe care le aflați în rândurile de mai jos.

Galaxy A80

Ei bine, descoperim că acest telefon va rula sistemul de operare Android 9.0 din fabrică și că sud-coreenii au optat pentru integrarea unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675 la bord, cipset de 1.8 GHz. Are și 8 GB RAM și în materie de performanță putem vedea că obține 2488 puncte la testul single-core, respectiv 6732 puncte la testul multi-core.

Cam aici se opresc detaliile dezvăluite astăzi de către GeekBench și așteptăm mai multe informații în următoarele ore, asta dacă device-ul este programat pentru debut mâine alături de Galaxy A90. Posibil să sosească și cu o cameră foto triplă la bord, scanner de amprente integrat în ecran și cu un corp din policarbonat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×