Samsung Galaxy Note 9 ar urma să fie pus în vânzare pe 24 august

714 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar urma să fie pus în vânzare pe 24 august</b>Potrivit unor noi zvonuri ajunse online se pare că sud-coreenii de la Samsung au în plan să pună în vânzare smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 începând din 24 august, la aproximativ 2 săptămâni distanță de la lansarea programată

Încă o zi, încă o scăpare legată de Samsung Galaxy Note 9. De această dată e vorba despre data la care telefonul va fi pus în vânzare şi anume 24 august. Informaţia vine de la o publicaţie coreeană, deci tindem să îi dăm crezare.

E vorba despre publicaţia ETNews, care a mai nimerit informaţii credibile şi reale despre viitoare terminale Samsung. Trebuie spus şi că Samsung Galaxy Note 9 va fi anunţat oficial pe 9 august la New York. De asemenea va amintesc că Galaxy Note 8 a fost prezentat pe 23 august şi a ajuns în magazine 3 săptămâni mai târziu, pe 15 septembrie.

Se pare că vânzările modeste ale lui Galaxy S9 ar fi decalat debutul şi ar fi dus la această lansare pe 24 august în magazine. Iniţial data plănuită era 31 august, dar coincide cu debutul lui IFA 2018 şi Samsung nu vrea să îşi piardă hype-ul. Mutarea datei mai devreme are şi de-a face cu debutul iPhone-urilor noi în septembrie.

Fiecare zi de sosire mai devreme înseamnă o zi în plus de vânzări Galaxy Note 9 versus iPhone 9/ iPhone X Plus. În aceste zile Samsung ar pregăti unităţile Note 9 pentru retaileri şi dacă totul merge bine, atunci 24 august rămâne data bătută în cuie. Operatorii din Coreea de Sud vor începe să preia precomenzi cu 10 zile înainte de debutul în magazine.

A apărut şi o teorie că vom vedea o variantă mai rară, scumpă şi mai high end cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare. Recent am văzut şi o randare credibilă a terminalului şi am aflat nuanţele sale de culoare. Aşteptam să aflăm şi preţuri acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×