Samsung Galaxy A60 şi Galaxy A40s debutează oficial: cameră triplă la bord şi cameră selfie în 2 variante

1.284 ori
<b>Samsung Galaxy A60 şi Galaxy A40s debutează oficial: cameră triplă la bord şi cameră selfie în 2 variante</b>De abia ne familiarizasem cu debutul lui Samsung Galaxy A80 şi Galaxy A20e şi iată încă două modele Galaxy A văzând lumina zilei. E vorba despre Samsung Galaxy A60 şi Galaxy A40s, care tocmai au debutat în China, alături de Galaxy A80 şi şi A70.

De abia ne familiarizasem cu debutul lui Samsung Galaxy A80 şi Galaxy A20e şi iată încă două modele Galaxy A văzând lumina zilei. E vorba despre Samsung Galaxy A60 şi Galaxy A40s, care tocmai au debutat în China, alături de Galaxy A80 şi şi A70.

Noutăţile reale sunt Samsung Galaxy A60 şi A40s, care vin cu o cameră triplă în spate. Samsung Galaxy A60 vine cu un ecran de 6.3 inch IPS LCD Infinity-O cu rezoluţie Full HD+. În acest display avem un decupaj nou Infinity-O, în stil Galaxy A8s şi ecranul atinge un screen to body ratio de 92%. Ecranul vine cu tehnologie Screen Cast, putând fi folosit şi ca difuzor pentru convorbiri.

La bord se află o cameră selfie de 32 MP, iar în spate o combinaţie de senzori de 32 MP, 8 MP şi 5 MP, plus un bliţ LED. Există şi un cititor de amprente tot în spate. La interior găsim un procesor Snapdragon 675, 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus o baterie de 3.500 mAh. Nu avem jack audio, în cazul în care vă întrebaţi. Telefonul costa în jur de 265 de euro, cel puţin în China.

Samsung Galaxy A40s vine cu un ecran mai mare, de 6.4 inch cu panou Super AMOLED şi rezoluţie Full HD+. Este un ecran Infinity-U, cu breton "picătură de apă", în care se afla o cameră de 16 MP selfie. Dotările includ un procesor Exynos 7904 octa core, 6 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 15W.

În spate găsim o cameră tripla mai modestă: 13 MP + 5 MP + 5 MP cu bliţ LED şi cititor de amprente tot în zona din spate. Preţul este de 200 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×