MWC 2019: Samsung Galaxy A30 şi Galaxy A50 devin oficiale, cu ecrane Infinity-U şi baterii generoase

2.296 ori
<b>MWC 2019: Samsung Galaxy A30 şi Galaxy A50 devin oficiale, cu ecrane Infinity-U şi baterii generoase</b>După multiple scăpări şi apariţii în benchmark-uri, certificări şi alte surse, iată că Samsung a lansat în sfârşit oficial telefoanele Galaxy A30 şi Galaxy A50. Terminalele sunt unele midrange şi se remarcă prin ecranele Infinity-U generoase..

După multiple scăpări şi apariţii în benchmark-uri, certificări şi alte surse, iată că Samsung a lansat în sfârşit oficial telefoanele Galaxy A30 şi Galaxy A50. Terminalele sunt unele midrange şi se remarcă prin ecranele Infinity-U generoase (cu breton mic sus), dar şi prin bateriile mari. Avem detalii mai jos, după debutul de la MWC 2019.

Samsung Galaxy A30

Samsung Galaxy A30 este un telefon cu ecran de 6.4 inch Full HD+, cu panou Super AMOLED. Măsoară 7.7 mm în grosime şi adoptă un procesor Exynos 7904. Vine pe negru, alb şi albastru, cu un design "3D Glasstic", care combina sticlă şi plasticul. 

Samsung Galaxy A30

Are două variante: 3 GB RAM + 32 GB stocare şi 4 GB RAM + 64 GB stocare. Este la posturi şi slot-ul microSD şi avem şi o baterie generoasă de 4000 mAh cu încărcare rapidă.

Samsung Galaxy A30

Cititorul de amprente a fost pus în spate, iar tot în spate găsim o cameră duala de 16 MP + 5 MP, cu al doilea senzor având obiectiv ultra wide. Pentru selfie primim o cameră de 16 MP. Are Android Pie la bord cu funcţii AI.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 este mai bine dotat, cel puţin la nivel de cameră şi RAM. Are acelaşi ecran Super AMOLED Infinity-U de 6.4 inch Full HD+, de această dată cu un cititor de amprente integrat. Vine pe negru, alb, albastru şi coral, iar talia sa este tot de 7.7 mm. De această dată procesorul este un Exynos 9610, însoţit de 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Avem şi slot microSD şi baterie de 4000 mAh cu încărcare rapidă.

Adevăratul upgrade e totuşi camera, cu un setup triplu în spate: 25 MP (camera principală, F/1.7), 5 MP (captură adâncime), 8 MP (ultra wide). Pentru selfie avem o cameră de 25 de megapixeli cu focalizare fixă. Şi acest model rulează Android Pie cu funcţii AI, mai ales la nivel de cameră.

Ambele handset-uri vin cu Samsung Health, Samsung Pay, Bixby Home şi Bixby Reminder. Galaxy A50 plusează cu Bixby Voice şi Bixby Vision. Telefoanele au şi deblocare facială. Nu avem încă preţuri, dar ştim că device-urile se vor vinde din martie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×