Samsung Galaxy A7 (2018) primeşte un prim plan cu zona superioară a părții frontale, are două camere selfie

4.578 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (2018) primeşte un prim plan cu zona superioară a părții frontale, are două camere selfie</b>În ultima lună au abundat scăpările de telefoane Samsung Galaxy A de generaţie nouă, în frunte cu Galaxy A5 (2018), urmat îndeaproape de Galaxy A7 (2018). Acum avem o fotografie nouă cu Galaxy A7 (2018) şi subliniez că am scris fotografie şi nu randare

În ultima lună au abundat scăpările de telefoane Samsung Galaxy A de generaţie nouă, în frunte cu Galaxy A5 (2018), urmat îndeaproape de Galaxy A7 (2018). Acum avem o fotografie nouă cu Galaxy A7 (2018) şi subliniez că am scris fotografie şi nu randare.

Pe Slashleaks a apărut imaginea de mai jos, ce pare să fie un prim plan cu zona superioară a viitorului terminal. Observăm prezenţa unei camere duale aici, sau cel puţin aşa pare la prima vedere, dacă nu cumva e o cameră şi un blitz. Cei care au analizat fotografia afirma că ar fi falsă fix din cauza includerii celei de-a două camere selfie, despre care absolut nici un zvon sau scăpare nu a vorbit până acum.

Recent Samsung Galaxy A7 (2018) a fost listat pe site-ul oficial Samsung Rusia, după ce fusese certificat şi de către FCC. A mai apărut şi în GeekBench cu 6 GB RAM la bord, iar scăpările afirmă că ar trebui să vină cu un ecran Infinity în stil Galaxy S8. Va avea un panou 18:9, design similar cu Galaxy S8 şi probabil o diagonală de 5.7 inch. Corpul ar trebui să reziste la apă, iar bateria să aibă o capacitate de 3500 mAh.

Procesorul apărut pe web pentru acest model este Exynos 7885, de 10 nm. Debutul are loc cel devreme în decembrie şi cel târziu în ianuarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×