Samsung Galaxy A8+ (2018) primeşte un hands-on în Bangladesh; Iată-l în faţa camerei! (Video)

12.107 ori
<b>Samsung Galaxy A8+ (2018) primeşte un hands-on în Bangladesh; Iată-l în faţa camerei! (Video)</b>Ultimele 2 săptămâni ne-au adus o reorientare radicală a zvonurilor despre seria de telefoane Samsung Galaxy A (2018). Astfel în loc să vedem modele Galaxy A5, A7 şi A3, vom vedea un Galaxy A8 (2018), care va avea şi o variantă A8+ şi una A8 Mini.

Ultimele 2 săptămâni ne-au adus o reorientare radicală a zvonurilor despre seria de telefoane Samsung Galaxy A (2018). Astfel în loc să vedem modele Galaxy A5, A7 şi A3, vom vedea un Galaxy A8 (2018), care va avea şi o variantă A8+ şi una A8 Mini. În ultimele ore a apărut şi un video hands on cu Samsung Galaxy A8+ (2018), pe care îl puteţi vedea mai jos.

Clipul a fost realizat în Bangladesh şi ne prezintă un terminal cu format alungit şi îngust, cu sticlă în spate şi cu scanner de amprente sub camera principală. Contrar aşteptărilor camera principală nu este duală. Remarcăm ecranul cu muchii înguste şi mai mult ca sigur cu aspect 18:9 şi interfaţa Samsung Experience disponibilă pe Galaxy Note 8 şi S8 în ultimul an.

Observăm şi colţurile curbate ale acestui Infinity Display şi faptul că primim o cameră duală în zona frontală, ceea cu siguranţă va da naştere la selfie-uri Portret. Cel care a realizat clipul ne trece şi prin setări şi interfaţa camerei, ocazie cu care aflăm că e vorba despre un senzor de 16 MP principal. Şi la camera frontală tot 16 MP stă scris şi din ce văd avem şi Bixby Vision la pachet.

La final sursa menţionează specificaţiile, care includ un ecran de 6 inch Full HD+ Super AMOLED, o cameră frontală duală cu senzori de 16 + 8 MP, procesorul Exynos 7885, 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Samsung Galaxy A8+ (2018) are şi slot microSD, baterie de 3.500 mAh şi încărcare rapidă. Handsetul e rezistent la apă în regim IP68 şi îl aşteptăm să fie anunţat în maxim 2-3 săptămâni.

Mulţumim Alin pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×