Samsung Galaxy A8 ni se devăluie într-o serie completă de fotografii; phablet de 5.7 inch cu grosime de doar 5.9 mm

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.612 ori
<b>Samsung Galaxy A8 ni se devăluie într-o serie completă de fotografii; phablet de 5.7 inch cu grosime de doar 5.9 mm</b>Din c&acirc;te se pare, Samsung Galaxy A7 nu a fost cel mai mare model din noua gamă implementată de către sud-coreeni, &icirc;ntruc&acirc;t astăzi descoperim faptul că ni se pregătește și Galaxy A8, un phablet de 5.7 inch ce pare a fi o versiune...

Din câte se pare, Samsung Galaxy A7 nu a fost cel mai mare model din noua gamă implementată de către sud-coreeni, întrucât astăzi descoperim faptul că ni se pregătește și Galaxy A8, un phablet de 5.7 inch ce pare a fi o versiune de buget a celebrului phablet Galaxy Note 4. Pe lângă specificații, prin intermediul nowhereelese.fr avem parte de o galerie completă de fotografii.

Potrivit acestora, telefonul vine cu display Super AMOLED de 5.7 inch (1920 x 1080 pixeli), procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD.

Avem la dispoziție o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, baterie de 3.050 mAh și scanner de amprente integrat în butonul home de sub ecran. Samsung Galaxy A8 sosește într-o carcasă cu ramă metalică a cărei grosimi este de doar 5.9 mm, dimensiune ce îl transformă în cel mai subțire smartphone Samsung de până acum.

Samsung Galaxy A8

Galaxy A8 va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop împreună cu interfața TouchWiz apicată peste. Rămâne să vedem la ce preț va aduce Samsung acest nou dispozitiv pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×