eMAG ne-a pregătit oferte de vacanță în perioada 16 - 22 iunie; iată ce putem alege

1.769 ori
<b>eMAG ne-a pregătit oferte de vacanță în perioada 16 - 22 iunie; iată ce putem alege</b>Cum pe unii dintre noi ne mai despart doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni de concediu, sau poate chiar mai puțin, cei de la eMAG s-au g&acirc;ndit că acesta este un moment numai bun de a reveni cu o campanie de reduceri speciale. Noua campanie va fi...

Cum pe unii dintre noi ne mai despart doar câteva săptămâni de concediu, sau poate chiar mai puțin, cei de la eMAG s-au gândit că acesta este un moment numai bun de a reveni cu o campanie de reduceri speciale. Noua campanie va fi desfășurată în perioada 16 - 22 iunie pe site-ul eMAG.ro.

Samsung Galaxy S6 - 2.999 lei - preț vechi 3.299 lei

Avem și produse de top de această dată, unul dintre ele fiind Samsung Galaxy S6, terminal high-end ce costă acum 2.999 lei în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare. Acest model este numai bun de luat în călătorii, în special datorită senzorului foto de 16 megapixeli ce se descurcă admirabil.

Samsung Galaxy Note 4 - 2.799 lei - preț vechi 3.099 lei

De asemenea, un preț bun este prezent și în cazul lui Samsung Galaxy Note 4, phablet-ul de top al sud-coreenilor. Acest model beneficiază de un display QHD de 5.7 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Apple iPad Mini - 1.099 lei - preț vechi 1.199 lei

Nu în ultimul rând, eMAG are prețuri interesante și pentru tabletele iPad, un exemplu fiind Apple iPad Mini, tabletă ce vine cu 16 GB spațiu de stocare la pachet, display IPS de 7.9 inch și o baterie Li-polymer ce asigură până la 10 ore de autonomie conectat la WiFi. Mai multe reduceri eMAG pot fi găsite aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×