Samsung Galaxy S9 Mini (SM-G8850) este certificat de TENAA; Iată dotări și fotografii ale produsului

4.034 ori
<b>Samsung Galaxy S9 Mini (SM-G8850) este certificat de TENAA; Iată dotări și fotografii ale produsului</b>De câteva săptămâni în mediul online tot circulă și vești referitoare la un potențial smartphone Samsung Galaxy S9, terminal care spre uimirea tuturor își face apariția astăzi pe TENAA, dar nu oricum, ci alături de lista completă de specificații

În ultima vreme se vorbește tot mai mult și despre Samsung Galaxy S9 Mini, telefon pe care l-am descoperit chiar de curând în cadrul testului GeekBench cu numele de cod SM-G8750 alături de câteva dintre dotările hardware. Pe neașteptate sosește astăzi și certificarea TENAA pentru o altă variantă a acestui terminal și anume SM-G8850, semn că am putea avea de-a face aici cu o variantă pentru piața din China.

Samsung Galaxy S9 Mini

Telefonul adoptă un look ceva mai diferit în partea din spate, acolo unde camera foto nu mai este plasată central pe dispozitiv ci în colțul din stânga sus exact ca la iPhone X. Avem parte de o cameră duală chiar și scanner-ul de amprente este poziționat foarte sus după cum puteți vedea și în imaginea de aici. Butonul Bixby este la posturi și observăm și protuberanța camerei duale.

Cât despre dotări, certificarea TENAA indică prezența unui ecran AMOLED de 5.8 inch cu rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, a unui procesor octa-core de 2.8 GHz și a variantelor ce vin cu 4 sau 6 GB RAM. Pe lista de dotări se mai află și bateria de 3000 mAh, camera selfie de 8 megapixeli și în spate camera duală de 12 + 8 megapixeli. Nu lipsește nici slotul microSD de aici și aflăm că Android 8.0 rulează pe device din fabrică. 

Dimensiunile sunt identice lui Galaxy S9 și nu ar fi exclus să primim și aici certificare IP68. Ținând cont de această certificare, lansarea lui S9 Mini pe piața din China ar trebui să aibă loc foarte curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×