Samsung Galaxy Note 9 primeşte certificarea TENAA, e cu un pas mai aproape de "marea scăpare"

592 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte certificarea TENAA, e cu un pas mai aproape de "marea scăpare"</b>În vreme ce așteptăm cu sufletul la gură scăparea primelor randări de presă cu Galaxy Note 9 iată că în China autoritatea TENAA oferă certificarea acestui dispozitiv. Din păcate listarea cu pricina nu dezvăluie altceva în afară de numele de serie

Samsung Galaxy Note 9 îşi urmează cuminţel etapele scăpării, până va ajunge să poposească în faţa noastră într-un clip hands on. Până atunci primeşte certificarea TENAA, care dezvăluie câteva detalii despre phablet mai jos.

Recent am văzut şi o randare care ne confirmă ce bănuiam deja despre Note 9: va fi foarte similar cu Note 8, cel puţin privit din faţă. Terminalul Samsung cu rol de flagship de toamnă a fost un protagonist de scăpări axate mai mult pe stylus în ultima vreme. Acesta ar putea fi vedeta evenimentului de prezentare şi lansare de pe 9 august de la New York.

Galaxy Note 9 tenaa

Până atunci o variantă de Note 9 cu numele de cod SM-N9600 a trecut de FCC cu ceva vreme în urmă şi acum acelaşi device cu acelaşi cod apare şi la TENAA. Din păcate autoritatea nu a urcat pe site-ul oficial schiţe, fotografii, dimensiuni sau specificaţii. Ştim doar că vom vedea suport pentru TD-LTE, FD/TD-SCDMA/WCDMA/cdma2000/CDMA 1x/GSM pe acest device.

Samsung ar urma să folosească tehnologia ISOCELL Plus pentru camera duală din spate, prezentând-o de altfel la MWC-ul de vară din Shanghai recent. Acel hands on sub formă de text de la final de lună iunie a menţionat 6 sau 8 GB RAM, 128 sau 256 GB stocare, ba chiar şi o variantă cu 512 GB stocare. Noul S-Pen ar urma să vină cu suport Bluetooth, rol de joystick, telecomandă pentru camera şi alte funcţii ale lui Note 9.

Estimez că aflăm şi preţul în maxim o săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×