Samsung Galaxy Note 9 primeşte certificarea TENAA, e cu un pas mai aproape de "marea scăpare"

621 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte certificarea TENAA, e cu un pas mai aproape de "marea scăpare"</b>În vreme ce așteptăm cu sufletul la gură scăparea primelor randări de presă cu Galaxy Note 9 iată că în China autoritatea TENAA oferă certificarea acestui dispozitiv. Din păcate listarea cu pricina nu dezvăluie altceva în afară de numele de serie

Samsung Galaxy Note 9 îşi urmează cuminţel etapele scăpării, până va ajunge să poposească în faţa noastră într-un clip hands on. Până atunci primeşte certificarea TENAA, care dezvăluie câteva detalii despre phablet mai jos.

Recent am văzut şi o randare care ne confirmă ce bănuiam deja despre Note 9: va fi foarte similar cu Note 8, cel puţin privit din faţă. Terminalul Samsung cu rol de flagship de toamnă a fost un protagonist de scăpări axate mai mult pe stylus în ultima vreme. Acesta ar putea fi vedeta evenimentului de prezentare şi lansare de pe 9 august de la New York.

Galaxy Note 9 tenaa

Până atunci o variantă de Note 9 cu numele de cod SM-N9600 a trecut de FCC cu ceva vreme în urmă şi acum acelaşi device cu acelaşi cod apare şi la TENAA. Din păcate autoritatea nu a urcat pe site-ul oficial schiţe, fotografii, dimensiuni sau specificaţii. Ştim doar că vom vedea suport pentru TD-LTE, FD/TD-SCDMA/WCDMA/cdma2000/CDMA 1x/GSM pe acest device.

Samsung ar urma să folosească tehnologia ISOCELL Plus pentru camera duală din spate, prezentând-o de altfel la MWC-ul de vară din Shanghai recent. Acel hands on sub formă de text de la final de lună iunie a menţionat 6 sau 8 GB RAM, 128 sau 256 GB stocare, ba chiar şi o variantă cu 512 GB stocare. Noul S-Pen ar urma să vină cu suport Bluetooth, rol de joystick, telecomandă pentru camera şi alte funcţii ale lui Note 9.

Estimez că aflăm şi preţul în maxim o săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×