Xiaomi a fost prinsă cu mâţa în sac, folosind fotografii false pentru a promova camera lui Pocophone F1

3.749 ori
<b>Xiaomi a fost prinsă cu mâţa în sac, folosind fotografii false pentru a promova camera lui Pocophone F1</b>Practica de a promova camera telefoanelor mobile folosind capturi realizate cu un aparat foto profesionist devine tot mai răspândită. Huawei a fost prinsă chiar luna trecută trecând fotografii realizate cu DSLR-uri drept mostre ale lui Huawei Nova 3..

Practica de a promova camera telefoanelor mobile folosind capturi realizate cu un aparat foto profesionist devine tot mai răspândită. Huawei a fost prinsă chiar luna trecută trecând fotografii realizate cu DSLR-uri drept mostre ale lui Huawei Nova 3, iar acum Xiaomi păţeşte asta pentru Pocophone F1.

Xiaomi Pocophone F1 sau Poco F1 cum este cunoscut în India a fost destul de apreciat de noi în recenzie, la capitolul cameră, deci chiar nu vedem de ce era nevoie de aşa ceva. În cazul Xiaomi purtătorul de cuvânt global Donovan Sung a fost prins folosind o fotografie realizată cu un Xiaomi Mi Mix 2S şi trecând-o drept o mostră a lui Pocophone F1. E drept că e mai puţin grav aici, pentru că nu e un DSLR implicat.

Xiaomi a fost prinsă cu mâţa în sac, folosind fotografii false pentru a promova camera lui Pocophone F1

Utilizatori de pe Reddit au descoperit făcătura, printr-o greşeală naivă a lui Donovan: folosise fix acelaşi cadru pentru a îl promova pe Mi Mix 2S cu câteva luni în urmă. E amuzant e că s-a chinuit să scoată watermark-ul "Shot on Mi Mix 2S AI Dual Camera", lăsând o zonă goală în stânga jos. Şi mai amuzant e că Xiaomi a fost printre primele companii care au ironizat Huawei pentru făcătura lor luna trecută.

Şi uită aşa se ştirbeşte încrederea în companiile chineze, care de abia scăpaseră de conceptul de "chinezării" de câţiva ani, doar pentru a se regăsi în umbra acuzaţiilor americane de spionaj. Iar când acelea au trecut acum apare neîncrederea campaniilor mincinoase de promovare. Între campanii misogine de promovare OnePlus şi concursuri bizare sau minciuni de acest gen, chinezii au nevoie de un boost de PR pentru a se descurca în lumea modernă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×