Samsung Galaxy Note 3 Începe să primească actualizarea la Android 4.4 KitKat În Polonia

1.822 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 Începe să primească actualizarea la Android 4.4 KitKat În Polonia</b>Odată cu noul phablet lansat de către Samsung anul trecut, și anume Galaxy Note 3, era de așteptat faptul că acesta va beneficia într-un interval de timp relativ scurt de toate update-urile lansate de către Google. &nbsp; încă de la lansare,...

Odată cu noul phablet lansat de către Samsung anul trecut, și anume Galaxy Note 3, era de așteptat faptul că acesta va beneficia într-un interval de timp relativ scurt de toate update-urile lansate de către Google.

încă de la lansare, Galaxy Note 3 a oferit Android 4.3 JellyBean și iată că acum apar și primele informații cu privire la sosirea actualizării la Android 4.4 KitKat pentru utilizatorii din Polonia. Potrivit Sammobile, aceștia pot instala noul update prin intermediul software-ului Samsung Kies.

Din câte se pare, este menționată doar versiunea cu procesor quad-core Snapdragon 800, actualizarea fiind una destul de restrictivă și neanunțată oficial. S-ar putea ca această soluție să fi fost aleasă de Samsung tocmai pentru a se asigura că update-ul nu vine cu bug-uri majore, înainte să fie distribuit la nivel global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×