Samsung Galaxy J2 (2016) apare în imagini pentru presă; vedem și LED-ul de notificări Smart Glow

1.233 ori
<b>Samsung Galaxy J2 (2016) apare în imagini pentru presă; vedem și LED-ul de notificări Smart Glow</b>Într-o serie de articole precedente v-am informat aici și despre noul sistem de notificări LED propus de către Samsung pentru smartphone-ul Galaxy J2 (2016) - telefon a cărui lansare este așteptată foarte curând. Astăzi vedem și imagini de presă cu acest

Prin intermediul unor articole precedente v-am informat și despre noul sistem de notificări LED propus de către Samsung pentru viitoarele sale smartphone-uri. Unul dintre aceste dispozitive este și Samsung Galaxy J2 (2016), un terminal care astăzi se afișează într-o serie de imagini de presă ce ne prezintă și noua dotare pe care sud-coreenii o numesc Smart Glow.

Samsung Galaxy J2 (2016)

Telefonul adoptă un design puțin diferit față de alte modele entry-level, cu acea textură liniară de sub camera foto. Această componentă din urmă este înconjurată de inelul ce ascunde LED-urile de notificare care ne vor semnala alerte pentru diferite acțiuni (apeluri primite, mesaje, încărcare baterie, respectiv Selfie Assist).

Aflați că noul smartphone Samsung Galaxy J2 (2016) urmează a fi lansat pe piața din India spre sfârșitul acestei săptămâni, moment în care vom descoperi ce specificații hardware ne aduce la pachet, cât costă, și desigur informații suplimentare despre funcția Smart Glow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×