Samsung Galaxy A8 primeşte un clip hands on înainte de lansare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.257 ori
<b>Samsung Galaxy A8 primeşte un clip hands on înainte de lansare (Video)</b>Seria Galaxy A de la Samsung continua să se extindă şi &icirc;n vreme ce aşteptăm lansarea oficiala a noilor modele, poate la IFA, poate mai devreme, azi are loc o nouă scăpare. Ea implica modelul Samsung Galaxy A8, care nu e &icirc;ncă oficial...

Seria Galaxy A de la Samsung continua să se extindă şi în vreme ce aşteptăm lansarea oficiala a noilor modele, poate la IFA, poate mai devreme, azi are loc o nouă scăpare. Ea implica modelul Samsung Galaxy A8, care nu e încă oficial şi care a apărut totuşi în clipul hands on de mai jos.

Handsetul apărea şi într-o serie de fotografii cu câteva săptămâni în urmă şi a trecut şi prin certificarea celor de la TENAA în China. Deducem astfel că debutul sau este iminent. Terminalul ar urma să vină cu o carcasă metalică, cu grosime de doar 5.9 mm, devenind astfel cel mai subţire telefon Samsung. Conform listei de specificaţii ajunsă pe web, noul venit rulează Android 5.1.1 Lollipop şi oferă suport 4G LTE.

Samsung Galaxy A8 mai aduce şi un procesor Qualcomm Snapdragon 615 quad core, 2 GB RAM şi o cameră de 16 megapixeli în spate, plus una frontală de 5 MP. Butonul sau Home include un scanner de amprente, iar la interior se află o baterie de 3050 mAh, iar acesta e mai degrabă un phablet, sosind cu un ecran Full HD de 5.7 inch.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×