Evolio lansează versiunea mobilă a lui evolioshop.com, aduce reduceri de 50% la orice produs

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.408 ori
<b>Evolio lansează versiunea mobilă a lui evolioshop.com, aduce reduceri de 50% la orice produs</b>Evolio a anunţat astăzi lansarea platformei de comerţ mobil evolioshop.com, practic versiunea mobila a site-ului pe care &icirc;l ştiam deja. Debutul vine cu oferte speciale, pe care le aflaţi mai jos. &nbsp; Astfel, incepand de pe 1 iulie, de la ora...

Evolio a anunţat astăzi lansarea platformei de comerţ mobil evolioshop.com, practic versiunea mobila a site-ului pe care îl ştiam deja. Debutul vine cu oferte speciale, pe care le aflaţi mai jos.

Astfel, incepand de pe 1 iulie, de la ora 08:00 am primii 20 clienţi vor putea primi discount de 50% la orice produs, iar următorii clienţi din aceeaşi zi vor avea parte de reduceri de 25%. Spre exemplu Evolio M5, cel mai nou smartphone al acestui brand va costă doar 249 lei prin intermediul reducerii, în vreme ce modelul Yuppi va costa 135 de lei.

Primii 20 de clienţi vor putea achiziţiona doar un singur produs per comandă. Ideea noului Evolio Shop este de a îmbunătăţi experienţa de cumpărare de pe mobil şi tableta. Şi varianta desktop a fost relansata, cu o prezentare grafică modernă şi mai aerisita. Categoriile de produse căutate de clienţi sunt mai bine scoase în evidenţă.

Layoutul magazinului se adaptează automat în funcţie de ecranul terminalelor folosite, de la 3.5 inch la 11 inch. Puteți accesa site-ul Evolio de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×