Samsung Galaxy A80 are blocaje la nivelul camerei foto rotative, confirmate de câteva surse

707 ori
<b>Samsung Galaxy A80 are blocaje la nivelul camerei foto rotative, confirmate de câteva surse</b>Samsung Galaxy A80 este cel mai complex și cel mai scump telefon midrange de la Samsung în acest moment. Propune o cameră glisantă și rotativă, un mecanism foarte complex, cu multe părți mișcătoare ce s-ar putea defecta

Samsung Galaxy A80 este cel mai complex și cel mai scump telefon midrange de la Samsung în acest moment. Propune o cameră glisantă și rotativă, un mecanism foarte complex, cu multe părți mișcătoare ce s-ar putea defecta. Am auzit deja câteva surse care spun că ar fi întâlnit bug-uri ale mecanismului și încercam să înțelegem de unde vin problemele în rândurile de mai jos.

Galaxy A80

L-am scos din cutie pe Samsung Galaxy A80 cu 2 săptămâni în urmă și deocamdată nu ne-am lovit de un bug major. Trebuie spus și că Samsung a încercat tot posibilul să fie transparenta cu privire la mecanismele produsului sau. Spre exemplu a postat un clip oficial din care aflăm că mecanismul rotativ și glisant implică un singur motor și nu două, cum am fi crezut. Și ZenFone 6 tot un singur motoraș are pentru camera rotativă, apropo.  

/>  
Samsung insistă și că a făcut teste minuțioase pentru mecanism și a postat și un video cu acele teste. În ciuda acestui fapt, cei de la Sammobile.com și două alte surse online au descoperit că această cameră rotativă nu funcționează mereu perfect. Uneori se blochează la jumătatea procesului de glisare. Nu e un caz singular, pentru că și utilizatorul Twiter @bencsin a postat pe web un clip în care i se bloca de 4 ori camera lui Galaxy A80. 

Singurul lucru pe care l-aș semnala eu ca bug la unitatea pe care o avem este că după multe rotiri, camera pare să iasă puțin în afară în spate, să "atârne" aș spune cu 1 milimetru mai mult decât am dori. Deocamdată nu putem spune că sunt defecte la toate unitățile, după câteva cazuri de camere blocate și va vom spune mai multe în recenzie.

Până una-alta cred că prețul e un impediment mai mare decât camera acestui produs...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×