Samsung Galaxy S11 va avea o cameră complet nouă, conform unui zvonac reputat

1.068 ori
<b>Samsung Galaxy S11 va avea o cameră complet nouă, conform unui zvonac reputat</b>Pentru că despre Samsung Galaxy Note 10 s-a vorbit prea mult în ultima vreme, acum au început să apăra informații și despre Galaxy S11. Am văzut o variantă extensibilă Max, iar azi primim indicii despre camera sa

Pentru că despre Samsung Galaxy Note 10 s-a vorbit prea mult în ultima vreme, acum au început să apăra informații și despre Galaxy S11. Am văzut o variantă extensibilă Max, iar azi primim indicii despre camera sa.

Ice Universe, zvonac la fel de reputat ca și Evan Blass a scris pe Twitter că se așteaptă ca S11 să aducă "un nou început" pentru camerele de flagship-uri Samsung. Mai scrie și că Galaxy Note 10 va avea aceeași cameră principală ca și S10, dar cu o "nouă funcție tehnică". În general modelele Note au preluat dotările de optică de la seria Galaxy S, deci nu ne surprinde să auzim asta.

Despre Note 10 știm că va avea un senzor principal S5K2L4, ca și S10, dar că acum va avea o deschidere în 3 trepte: F/1.5-F/1.8-F/2.4. În rest așteptăm camere wide angle, telephoto și Time of Flight ca la Galaxy S10 5G. Galaxy S11 trebuie să ducă lucrurile la nivelul următor, pentru că îmi imaginez că în toamnă Pixel 4, iPhone 11 și Huawei Mate 30 Pro vor inova serios la optică.

Mi se pare interesant ca Ice Universe a menționat și că se termină cu camerele cu pixeli de 1.4 microni pe flagshipurile Samsung. Posibil deci să începem să vedem senzori de 48 de megapixeli, care combină pixelii între ei, sau poate chiar un senzor de 64 de megapixeli, care e și el capabil să combine pixelii în unii foarte mari.

În tweetul imediat următor zvonacul a menționat și că în 2020 vedem telefoane cu zoom optic 10x și rezoluții de 108 MP pe telefoane, postând și imaginea de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×