Samsung Galaxy A8s (SM-G8870), telefonul cu ecran Infinity-O are dotările dezvăluite înaintea lansării de luni

3.315 ori
<b>Samsung Galaxy A8s (SM-G8870), telefonul cu ecran Infinity-O are dotările dezvăluite înaintea lansării de luni</b>Ieri descopeream și certificarea TENAA pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A8s, listare care în acel moment ne prezenta doar câteva fotografii ale device-ului și nu și dotările hardware. Astăzi apar și acestea, cu doar două zile înainte de

În cursul zilei de ieri am avut parte și de o scăpare asociată lui Samsung Galaxy A8s, acesta urmând a fi primul telefon de pe piață ce inaugurează trendul decupajelor circulare direct în ecran pentru camera selfie. Am descoperit că device-ul și-a făcut apariția în baza de date TENAA, fiind certificat și prezentat într-o serie de fotografii reale care scoateau la iveală câteva detalii importante la capitolul design.

Samsung Galaxy A8s

Acum avem parte de un update, asta pentru că agenția chineză tocmai ce a postat și dotările complete ale smartphone-ului. Aflăm pe această cale că Samsung Galaxy A8s vine cu un ecran FHD+ de 6.39 inch care potrivit listării TENAA ar opta pentru tehnologie TFT și nu Super AMOLED precum se întâmpla până acum.

Nu ar fi exclus să fie vorba despre o eroare la mijloc, motiv pentru care așteptăm lansarea de luni pentru a ne convinge. Continuând cu dotările, aflați că telefonul are baterie de 3300 mAh, procesor octa-core (2x nuclee 2.2 GHz + 2x nuclee 1.7 GHz), 6 sau 8 GB RAM în funcție de varianta aleasă și 128 GB spațiu de stocare flash.

Vine cu o cameră frontală de 8 sau 24 megapixeli, în vreme ce în spate dispune de un modul triplu cu următoarea componență: 24 mpx + 5 mpx + 10 mpx. Cel mai probabil avem parte de un senzor principal standard, de unul ultra-wide și de un altul pentru captura de informații cu privire la adâncimea câmpului vizual pentru bokeh.

Telefonul rulează Android 8.1, cântărește 177 grame și măsoară 7.4 mm în grosime. Aflăm detaliile complete și prețul pe 10 decembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×