Samsung Galaxy A9 (2018) va avea 4 camere foto în spate; Iată componența acestui modul

2.811 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018) va avea 4 camere foto în spate; Iată componența acestui modul</b>Pe data de 11 octombrie cei de la Samsung au programat un eveniment special de presă, zi în care ar putea debuta nimeni altul decât Samsung Galaxy A9 (2019), telefon cu 4 camere foto în spate. Astăzi avem ocazia să aflăm componența acestui

Sud-coreenii de la Samsung sunt puși serios pe treabă în această toamnă și la scurt timp de la prezentarea primului smartphone cu cameră triplă din portofoliu (Galaxy A7 2018), acum se pregătesc pentru dezvăluirea unui telefon care aduce 4 camere foto în partea din spate. Acesta va fi numit Samsung Galaxy A9 (2018) și din câte am aflat anterior, lansarea sa este programată pentru data de 11 octombrie.

Astăzi avem ocazia să aflăm care este componența acestui modul special și alte câteva detalii despre dotările hardware. Ei bine, în primul rând avem o cameră principală de 24 megapixeli ce va fi însoțită de o cameră secundară de 8 megapixeli capabilă de captură wide grație lentilelor cu unghi de vizualizare la 120 grade. Avem în continuare și un senzor de 10 mpx cu zoom, respectiv un alt senzor de 5 megapixeli tot pentru zoom.

Componență cameră foto:

  • senzor principal 24 mpx
  • senzor wide 8 mpx (120 grade)
  • senzor zoom 10 mpx
  • senzor zoom 5 mpx

Toate aceste camere ar lucra simultan din câte aflăm și ne putem aștepta la un zoom optic 3x sau poate chiar mai mare, fiind depășite astfel capabilitățile lui Huawei P20 Pro. Cât despre captura selfie, vom regăsi aici o cameră frontală de 24 megapixeli cu senzor Sony IMX576.

Samsung Galaxy A9 (2018) va opta pentru un ecran Super AMOLED de 6.28 inch cu rezoluție FHD+, pentru un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și pentru o baterie de 3720 mAh. Așteptăm cu mare interes lansarea de pe 11 octombrie pentru a afla mai multe detalii despre capabilitățile foto!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×