Samsung Galaxy A9 Pro (2019) debutează drept varianta globală de Galaxy A8s, cu decupaj în ecran pentru cameră

1.761 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Pro (2019) debutează drept varianta globală de Galaxy A8s, cu decupaj în ecran pentru cameră</b>În luna decembrie Samsung avea parte de o premieră pe piața smartphone, asta odată cu lansarea lui Galaxy A8s în China - primul device din portofoliu cu decupaj circular în ecran pentru camera selfie. Acum descoperim că sud-coreenii

În luna decembrie Samsung avea parte de o premieră pe piața smartphone, asta odată cu lansarea lui Galaxy A8s în China - primul device din portofoliu cu decupaj circular în ecran pentru camera selfie. Acum descoperim că sud-coreenii prezintă și o variantă globală numită Galaxy A9 Pro (2019) care păstrează același design și dotări, fiind doar un rebranding destinat vânzării în afara Chinei.

Galaxy A9 Pro 2019

Primim astfel un telefon din zona mid-range ce sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă colorat în nuanțe precum argintiu și verde. Are un ecran de 6.4 inch cu rezoluție Full HD+, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710, 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash.

Galaxy A9 Pro 2019

Se mai oferă și o baterie de 3400 mAh iar la nivel de captură foto întâlnim o cameră foto triplă în spate (24 mpx + 10 mpx telephoto + 5 mpx bokeh). În față în schimb avem un decupaj forat direct în colțul din stânga sus a ecranului, acolo unde se află camera de 24 megapixeli pentru captura selfie.

Pentru moment device-ul își face apariția în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 533 dolari, sumă la care în momentul de față putem achiziționa un Galaxy S8 prin comparație. Posibil ca luna viitoare să ajungă și la noi pe piață! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×