Samsung Galaxy Note 9 în varianta pe argintiu va fi disponibil curând și în România pe cale oficială

817 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 în varianta pe argintiu va fi disponibil curând și în România pe cale oficială</b>Dacă vă numărați printre cei care au decis să mai aștepte și să nu achiziționeze imediat phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, aveți noroc pentru că sud-coreenii se pregătesc să aducă și la noi în țară varianta pe argintiu, o nuanță arătoasă pe care

O tactică adoptată de mulți producători din zona smartphone este și aceea de a lansa noi variante de culoare pentru device-uri deja disponibile pe piață, tactică pe care și Samsung o aplică de câțiva ani buni. La scurt timp de la debutul lui Note 9 se pare că vom asistat la prezentarea unei astfel de nuanțe noi, un argintiu tare arătos numit Arctic Silver pe care l-am mai văzut în portofoliul sud-coreenilor.

Galaxy Note 9

Această nuanță va debuta doar pe anumite piețe din jurul lumii, România fiind în mod inedit menționată pe listă. Asta înseamnă că în perioada următoare publicul ce are în plan achiziția phablet-ului Note 9 va putea opta și pentru această culoare deosebită, suma de vânzare urmând să rămână cel mai probabil neschimbată.

Nu este exclus ca decizia Samsung de a oferi un refresh atât de rapid lui Note 9 să fie pusă pe seama debutului comercial al noilor modele iPhone care se vor livra începând de vineri. Vă amintim că cel puțin la noi pe plan local smartphone-ul Galaxy Note 9 este disponibil doar pe negru, albastru și mov. Prețurile actualizate pot fi consultate de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×