Samsung Galaxy Note 9 ar urma să sosească pe 9 august; Aflăm şi de un upgrade de cameră, CPU

2.166 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar urma să sosească pe 9 august; Aflăm şi de un upgrade de cameră, CPU</b>Am aflat în ultimele zile diferite variante ale perioadei în care ar putea debuta Samsung Galaxy Note 9. Întâi se vorbea despre 29 iulie, apoi despre o amânare cu 2 săptămâni,  iar acum mai nou se discută despre un debut pe 9 august. Ce ştim despre noua t

Am aflat în ultimele zile diferite variante ale perioadei în care ar putea debuta Samsung Galaxy Note 9. Întâi se vorbea despre 29 iulie, apoi despre o amânare cu 2 săptămâni,  iar acum mai nou se discută despre un debut pe 9 august. Ce ştim despre noua teorie aflaţi mai jos.

Cei de la Bloomberg au făcut săpături ample şi au aflat detalii despre viitorul phablet. Se pare că terminalul va deveni oficial pe 9 august şi că va aduce un upgrade serios de cameră. Data de 9 august s-ar alinia cu acea amânare de 2 săptămâni, iar sursele afirmă că terminalul se va axa pe o cameră mai bună şi procesor mai rapid. Samsung Galaxy Note 9 va fi în mare similar cu Galaxy Note 8, la capitolul design, mai ales judecând după ultimele scăpări de randări. Pana si numele de „Note 9” a fost confirmat de către Bloomberg.

Ar trebui să aducă un procesor Qualcomm sau Exynos, cel de pe Galaxy S9 şi S9+ de altfel, desi sunt surse care speculează că am putea fi surprinşi de un nou CPU Exynos. Evenimentul "Unpacked" din acest an ar urma să aibă loc la New York şi se va desfăşura cu 2 săptămâni mai devreme decât cel de anul trecut. Phablet-ul e aşteptat să ajungă în magazine la finalul lunii august, dar există în continuare perspectiva unor schimbări de ultim moment.

E bizar că nu aflăm mai multe despre stylus, deşi suntem la doar 2 luni distanţă de marea prezentare şi am început să vedem deja şi randări. 2 lucruri sunt sigure: nu avem breton si scanner de amprente in ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×