Samsung Galaxy Ace 3 anunțat oficial: telefon midrange cu LTE

1.395 ori
<b>Samsung Galaxy Ace 3 anunțat oficial: telefon midrange cu LTE</b>Săptămâna trecută am văzut o imagine de presă cu Galaxy Ace 3 și iată că Samsung nu a mai așteptat evenimentul Premiere de pe 20 iunie și a decis să anunțe acest model acum. Samsung Galaxy Ace 3 poate fi admirat mai jos, iar dotările i le...

Săptămâna trecută am văzut o imagine de presă cu Galaxy Ace 3 și iată că Samsung nu a mai așteptat evenimentul Premiere de pe 20 iunie și a decis să anunțe acest model acum. Samsung Galaxy Ace 3 poate fi admirat mai jos, iar dotările i le aflați în rândurile următoare.

Acesta este un terminal midrange dotat cu LTE și probabil că îl vom vedea fotografiat live în cadrul evenimentul Samsung Premiere de săptămâna viitoare. Aflați că handsetul vine cu interfața TouchWiz UX și funcții precum S Translator, S Travel, Stay Smart, S Voice și Easy Mode. Dotările sale includ un display TFT de 4 inch, cu 0.2 inch mai mare decât ecranul lu Ace 2, dar cu aceeași rezolutie de 480 x 800 pixeli.

La interior descoperim un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD. Avem parte și de Bluetooth 4.0, WiFi, AGPS, LTE și o baterie de 1500 mAh, aceeași capacitate că pe Galaxy Ace 2. Camera vine cu senzor de 5 megapixeli, iar telefonul cântărește 115 grame și măsoară 9.8 mm în grosime.

Telefonul va rula Android 4.2 Jelly Bean și există zvonuri că ar urma să coste mai puțin de 300 de euro, dar destul de aproape de această sumă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×