HTC One premiat la Computex 2013 drept cel mai bun terminal al anului

1.536 ori
<b>HTC One premiat la Computex 2013 drept cel mai bun terminal al anului</b>După premiul acordat de o autoritate britanică săptămâna trecută, HTC One mai primește o distincție, de această dată în cadrul Computex 2013. Seria de conferințe și evenimente de săptămâna trecută a inclus și o decernare de premiu pentru...

După premiul acordat de o autoritate britanică săptămâna trecută, HTC One mai primește o distincție, de această dată în cadrul Computex 2013. Seria de conferințe și evenimente de săptămâna trecută a inclus și o decernare de premiu pentru HTC One.

Acesta este considerat "cel mai bun terminal" dintre cele nominalizate și deja îmi pot imagina încă o bătălie pe Twitter între contul Samsung și cel HTC. Premiul a fost unul pentru design și inovație și el a fost oferit reprezentaților HTC de la Computex. HTC One a vândut deja câteva milioane de unități conform analiștilor, dar mai are mult până să ajungă la cele 10 milioane de unități ale lui Galaxy S4, care probabil sunt și mai multe acum.

Cu toate acestea publicul și reviewerii sunt mai entuziaști cu privire la HTC One decât în privința lui Galaxy S4, care e practic un Galaxy S III cu margini mai subțiri, ecran mai mare și carcasa puțin mai compactă. Inovațiile țin mai mult de gesturi și funcții inedite, plus cameră de 13 MP, dar sincer să fiu cred că mulți ar fi preferat să renunțe la unele artificii în favoarea a 16 GB compleți de spațiu de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×