Samsung Galaxy Ace Style, un nou smartphone de buget cu display de 4 inch ce rulează Android 4.4 KitKat

1.366 ori
<b>Samsung Galaxy Ace Style, un nou smartphone de buget cu display de 4 inch ce rulează Android 4.4 KitKat</b>Pe lângă numeroasele dispozitive de tip high-end, marii producători de terminale mobile se bazează și pe device-urile mai puțin dotate atunci când vine vorba despre vânzări. Un nou astfel de exemplu este Samsung, producător ce tocmai a anunțat...

Pe lângă numeroasele dispozitive de tip high-end, marii producători de terminale mobile se bazează și pe device-urile mai puțin dotate atunci când vine vorba despre vânzări. Un nou astfel de exemplu este Samsung, producător ce tocmai a anunțat lansarea lui Galaxy Ace Style, terminale cu dotări acceptabile și preț redus.

Samsung Galaxy Ace Style dispune de un display de 4 inch, un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și o cameră de 5 megapixeli cu funcții de autofocus. Acesta rulează Android 4.4 KitKat și va sosi cu interfața TouchWiz Essence.

Samsung Galaxy Ace Style, un nou smartphone de buget cu display de 4 inch ce rulează Android 4.4 KitKat

Acest nou device din portofoliul celor de la Samsung va sosi în două nuanțe de culoare: Cream White și Dark Gray. De asemenea, printre suita de aplicații regăsit pe Galaxy Ace Style se va număra și aplicația ChatON.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×