Samsung Galaxy Ace Style, un nou smartphone de buget cu display de 4 inch ce rulează Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.336 ori
<b>Samsung Galaxy Ace Style, un nou smartphone de buget cu display de 4 inch ce rulează Android 4.4 KitKat</b>Pe lângă numeroasele dispozitive de tip high-end, marii producători de terminale mobile se bazează și pe device-urile mai puțin dotate atunci când vine vorba despre vânzări. Un nou astfel de exemplu este Samsung, producător ce tocmai a anunțat...

Pe lângă numeroasele dispozitive de tip high-end, marii producători de terminale mobile se bazează și pe device-urile mai puțin dotate atunci când vine vorba despre vânzări. Un nou astfel de exemplu este Samsung, producător ce tocmai a anunțat lansarea lui Galaxy Ace Style, terminale cu dotări acceptabile și preț redus.

Samsung Galaxy Ace Style dispune de un display de 4 inch, un procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și o cameră de 5 megapixeli cu funcții de autofocus. Acesta rulează Android 4.4 KitKat și va sosi cu interfața TouchWiz Essence.

Samsung Galaxy Ace Style, un nou smartphone de buget cu display de 4 inch ce rulează Android 4.4 KitKat

Acest nou device din portofoliul celor de la Samsung va sosi în două nuanțe de culoare: Cream White și Dark Gray. De asemenea, printre suita de aplicații regăsit pe Galaxy Ace Style se va număra și aplicația ChatON.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×