Telefoanele pensionate puse la treabă Într-un nou spot muzical din partea unui operator coreean (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 585 ori
<b>Telefoanele pensionate puse la treabă Într-un nou spot muzical din partea unui operator coreean (Video)</b>Dacă Nokia sau Motorola nu ezită să facă spoturi bazate pe sonerii sau cascadorii, ei bine iată că un operator sud coreean își sărbătorește cei 30 de ani de activitate cu un clip interesant. El pune o serie de telefoane vechi și pensionate să...

Dacă Nokia sau Motorola nu ezită să facă spoturi bazate pe sonerii sau cascadorii, ei bine iată că un operator sud coreean își sărbătorește cei 30 de ani de activitate cu un clip interesant. El pune o serie de telefoane vechi și pensionate să facă muzică, după cum vedeți mai jos.

Parcă am auzit și câteva note din tema jocului Super Mario, dacă veți asculta cu atenție compoziția. Aparent ceea ce auzim aici este jingle-ul companiei de telefonie SK Telecom, sărbătoritul zilei, cu 3 decenii de activitate în spate. Printre telefoanele folosite pentru a produce muzica se număra atât bătrânul Motorola StarTAC, telefoane de mașină din anii 80, dar și nou veniți ca LG Optimus Z.

Suntem obișnuiți că melodiile din Coreea de Sud să fie mai catchy, în stil Gangnam Style, deci pot spune că e o ușoară dezamăgire această interpretare. Poate data viitoare va veni chiar Psy să interpreteze o piesă, cine știe. Apropo, cam ca în clipul de mai jos arată și redacția Mobilissimo, atunci când avem multe telefoane în teste.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×