Samsung Galaxy J e un Galaxy S4 cu 3 GB RAM, disponibil doar În Japonia deocamdată!

1.631 ori
<b>Samsung Galaxy J e un Galaxy S4 cu 3 GB RAM, disponibil doar În Japonia deocamdată!</b>Anul trecut, la câteva luni după lansarea lui Galaxy S3, publicul asiatic avea parte de o versiune upgradata a terminalului, cu 2 GB RAM și parcă și cu un procesor puțin mai puternic. Ei bine, o soartă similară o are și Galaxy S4, sub forma lui...

Anul trecut, la câteva luni după lansarea lui Galaxy S3, publicul asiatic avea parte de o versiune upgradata a terminalului, cu 2 GB RAM și parcă și cu un procesor puțin mai puternic. Ei bine, o soartă similară o are și Galaxy S4, sub forma lui Galaxy J.

Samsung Galaxy J este o versiune japoneză de Galaxy S4, care integrează 3 GB RAM. Operatorul NTT DoCoMo va vinde acest device, care reprezintă un hibrid între Note 3 și S4. Samsung vrea să încerce o nouă gamă de produse prin intermediul lui Galaxy J, care vine cu un ecran de 5 inch, conectivitate LTE, rezoluție Full HD și procesor quad core Snapdragon 800.

în spate se afla o cameră de 13 MP, iar terminalul vine cu NFC, infraroșu, WiFi, o baterie de 2600 mAh și Android 4.3. Zvonurile afirmă că Galaxy J va sosi pe piață pe 10 octombrie. încă nu e clar când va ajunge acest model și la nivel internațional, sau dacă o va face vreodată, dar șansele sunt destul de mici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×