Samsung Galaxy S7 manevrat în faţa camerei, într-un clip hands-on, însoţit de noi fotografii (Video)

2.537 ori
<b>Samsung Galaxy S7 manevrat în faţa camerei, într-un clip hands-on, însoţit de noi fotografii (Video)</b>Atunci c&acirc;nd am văzut că Galaxy S7 şi S7 Edge erau puse &icirc;n v&acirc;nzare &icirc;n Dubai, am afirmat că e doar o chestiune de timp p&acirc;nă le cumpăra cineva şi face un video hands on cu ele. Exact aşa s-a şi &icirc;nt&acirc;mplat,...

Atunci când am văzut că Galaxy S7 şi S7 Edge erau puse în vânzare în Dubai, am afirmat că e doar o chestiune de timp până le cumpăra cineva şi face un video hands on cu ele. Exact aşa s-a şi întâmplat, iar mai jos vedem primul clip hands on cu Galaxy S7, care durează doar câteva secunde.

Pe lângă clip au apărut şi două fotografii hands on noi, de la aceeaşi sursă. Ea afirmă că handsetul nu are port USB Type-C şi vine cu Android 6.0 Marshmallow, o cameră de 12 megapixeli şi baterie de 2.800 mAh. Slotul microSD este confirmat din nou, ca şi ratingul IP68/IP67 pentru rezistenţa la apă şi praf.

Samsung Galaxy S7

Camera mai sus menţionată va avea pixeli mai mari decât de obicei, în stilul camerelor de pe Nexus 6P şi Nexus 5X. Remarcăm şi prezenţa sticlei în spate şi faţa, fiind un mare magnet de amprente, ca şi pe Galaxy S6. Se observă şi rama metalică şi butonul Home fizic trademark pentru Samsung. Sloturile microSD şi SIM se vor afla pe un tray comun, accesat cu o cheiţă metalică.

Observăm şi mici schimbări la nivel de UI, cu iconuri mai compacte şi plate decât înainte. Apogeul scăpărilor unui handset e de obicei video-ul hands on, aşa că va fi greu să ne mai surprindă ceva până pe 21 februarie, când debutează telefonul.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×