Samsung Galaxy C9 va fi anunțat pe 21 octombrie, detaliu dezvăluit de o nouă imagine teaser

875 ori
<b>Samsung Galaxy C9 va fi anunțat pe 21 octombrie, detaliu dezvăluit de o nouă imagine teaser</b>Iată că astăzi prn intermediul unui nou material teaser aflăm și data de lansare a pablet-ului Samsung Galaxy C9. Ei bine, acest terminal va fi prezentat în cadrul unui eveniment de presă programat pentru data de 21 octombrie, zi în care vom afla cel mai

Cea de-a doua jumătate a lunii octombrie va fi plină de lansări din lumea smartphone, un alt smartphone așteptat peste doar câteva zile fiind modelul Samsung Galaxy C9. Acest phablet metalic va renunța la acele benzi din plastic groase în favoarea unui nou setup compus din 3 dungi subțiri plasate în partea de sus și de jos a panoului frontal și colorate în aceeași nuanță pe care o poartă și carcasa. 

Samsung Galaxy C9

Astăzi aflăm că produsul va fi anunțat pe data de 21 octombrie - detaliu dezvăluit de teaserul pe care îl puteți vedea mai sus. Pe Galaxy C9 îl așteptăm cu un display Full HD de 6 inch la bord (1920 x 1080 pixeli), cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și cu 6 GB memorie RAM. 

Vom mai primi aici o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED, dar și un senzor frontal cu același număr de megapixeli pentru selfie-uri foarte detaliate. Samsung Galaxy C9 se pare că va rula sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow, și va oferi la interiorul carcasei metalice o baterie de 4000 mAh. Aflăm mai multe detalii despre acest produs și despre prețul său, peste doar câteva zile. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×