Samsung Galaxy Core 2, un nou handset cu ecran de 4.5 inch ajunge pe web, are procesor quad core

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.449 ori
<b>Samsung Galaxy Core 2, un nou handset cu ecran de 4.5 inch ajunge pe web, are procesor quad core</b>Samsung își păstrează obiceiul de a lansa în fiecare săptămână cel puțin un device nou, sau măcar să dea semne că pregătește un astfel de produs. în această săptămână e vorba despre Samsung Galaxy Core 2, un telefon mobil cu ecran de...

Samsung își păstrează obiceiul de a lansa în fiecare săptămână cel puțin un device nou, sau măcar să dea semne că pregătește un astfel de produs. în această săptămână e vorba despre Samsung Galaxy Core 2, un telefon mobil cu ecran de 4.5 inch, care tocmai a ajuns pe web sub forma a două imagini.

Samsung Galaxy Core 2a apărut pe web în Rusia și este un dual SIM quad core. El poartă numele de cod SM-G355H și vine cu un buton Home fizic, respectând tradiția Samsung. El dispune și de butoane capacitive Back și Recent Apps și printre dotările sale se număra un display de 4.5 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și un procesor quad core de 1.2 GHz.

Samsung Galaxy Core 2

Avem parte și de 512 MB RAM, 4 GB stocare și un slot microSD. Acest model este urmaș al lui Galaxy Core, Galaxy Core Plus și Galaxy Core Advance. El măsoară 9.8 mm în grosime și cântărește 138 grame, iar în partea din spate se afla o cameră de 5 megapixeli. Prețul terminalului este de 200 de euro și el sosește pe piața din Rusia în jurul datei de 20 mai, cu o baterie de 2000 mAh la bord și Android 4.4 KitKat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×