Samsung plănuiește lansarea unui smartphone pliabil; rivalul LG lucrează în schimb la un display transparent

911 ori
<b>Samsung plănuiește lansarea unui smartphone pliabil; rivalul LG lucrează în schimb la un display transparent</b>&Icirc;ncă din 2013, Samsung și LG au introdus pe piață aproximativ &icirc;n același interval de timp primele terminale cu display-uri curbate, modelele &icirc;n cauză fiind Galaxy Round, respectiv G Flex. Urm&acirc;nd aceeași rețetă, ambele...

Încă din 2013, Samsung și LG au introdus pe piață aproximativ în același interval de timp primele terminale cu display-uri curbate, modelele în cauză fiind Galaxy Round, respectiv G Flex. Urmând aceeași rețetă, ambele companii au venit și acum în 2015 cu modele inedite din punct de vedere al design-ului.

Folosindu-se de panourile P-OLED, producătorii au reușit dezvoltarea unor terminale ca și Galaxy S6 Edge și LG G Flex 2. Din câte aflăm astăzi, există planuri și mai mari pentru viitorul apropiat. Aflăm că sud-coreenii de la Samsung se pregătesc pentru lansarea unui smartphone pliabil, device ce sună un pic sci-fi pentru moment.

Pe de altă parte, LG se pare că lucrează la un display transparent care se va regăsi pe diferite dispozitive. La ora actuală tehnologia este disponibilă pe mașini de lux și pe frigidere, aparate care ne permit să vedem conținutul printr-un astfel de display transparent. Mai sus puteți vedea creația LG, un panou flexibil transparent de 18 inch. Voi ce tehnologie ați dori pe următorul vostru smartphone?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×