Samsung Galaxy Express I8730 debutează În Europa, e mai scump decât un Galaxy S III?!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.005 ori
<b>Samsung Galaxy Express I8730 debutează În Europa, e mai scump decât un Galaxy S III?!</b>Samsung Germania a anunțat oficial sosirea telefonului Galaxy Express i8730 pe continentul european. E vorba aici despre un smartphone LTE disponibil deja azi pentru achiziție pe continent și în mod bizar el are un preț mai mare decât Galaxy S III....

Samsung Germania a anunțat oficial sosirea telefonului Galaxy Express i8730 pe continentul european. E vorba aici despre un smartphone LTE disponibil deja azi pentru achiziție pe continent și în mod bizar el are un preț mai mare decât Galaxy S III.

Galaxy Express are un preț de aproximativ 489 de euro, adică mai mult decât cei 410 euro pe care îi plătește în medie publicul european pe un Galaxy S III în versiunea cea mai ieftină. Mai bizar e că dotările acestui model sunt în mod clar sub cele ale lui Galaxy S III... Ca design Samsung Galaxy Express i8730 seamănă cu Galaxy Express cel din oferta AT&T în SUA, lansat în 2012.

Nou venitul în Europa rulează Android 4.1 Jelly Bean și este dotat cu un display Super AMOLED Plus de 4.5 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, NFC, conectivitate WiFi dual band, AGPS, Glonass, Bluetooth 4.0, camera frontală de 1.3 megapixeli. în spate avem o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura 720p și avem la dispoziție și un bliț LED. Avem și un CPU dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă, plus o baterie de 2000 mAh.
Merita investiția acest model? Eu zic ca nu.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×