Producătorul de tablete Archos se pregătește să intre pe piața smartphone-urilor În acest an

1.146 ori
<b>Producătorul de tablete Archos se pregătește să intre pe piața smartphone-urilor În acest an</b>Brandul francez Archos este faimos pentru tabletele pe care le produce, ele având atât un preț bun, cât și dotări de calitate. Ei bine, dacă francezii de la Alcatel au devenit acum chinezi fiind cumpărați, Archos rămâne tare pe metereze și...

Brandul francez Archos este faimos pentru tabletele pe care le produce, ele având atât un preț bun, cât și dotări de calitate. Ei bine, dacă francezii de la Alcatel au devenit acum chinezi fiind cumpărați, Archos rămâne tare pe metereze și plănuiește chiar să intre pe piața smartphone-urilor.

Archos a explorat o grămadă de formaturi, de tablete de 10 inch, 8 inch, 9 inch, 7 inch, ba chiar și o tabletă de gaming, una pentru copii și au și un model cu ecran Retina. Terminalele lor au cunoscut succesul, deoarece prețurile se învârt în jurul a 200, 300 sau rareori 400 de dolari. Archos are obiceiul de a lansa serii de device-uri, deci ne așteptam la cel puțin o tripletă de telefoane mobile.

Un alt lucru ce trebuie menționat în legătură cu Archos este că ei prefera să își vândă produsele direct prin retaileri și să nu apeleze la operatori. E plăcut să vedem că mai există și companii europene care mai operează pe piața terminalelor mobile și nu totul vine la noi sub branding asiatic. Ați avea încredere într-un handset Archos?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×