LG lucrează la un Smartwatch și la un terminal În stilul lui Google Glass, conform zvonurilor

1.073 ori
<b>LG lucrează la un Smartwatch și la un terminal În stilul lui Google Glass, conform zvonurilor</b>Nu a existat săptămână de când a început acest an să nu auzim vorbindu-se de un Smartwatch produs fie de Apple, Google, Samsung sau alte companii. Ei bine acum a venit și rândul celor de la LG să intre pe această listă, iar zvonurile afirmă...

Nu a existat săptămână de când a început acest an să nu auzim vorbindu-se de un Smartwatch produs fie de Apple, Google, Samsung sau alte companii. Ei bine acum a venit și rândul celor de la LG să intre pe această listă, iar zvonurile afirmă că ei ar produce atât un ceas cu funcții evoluate, cât și un terminal în genul lui Google Glass.

Ar fi ciudat să vedem Google producând un Project Glass și LG, un partener hardware al Google să producă un gadget rival. Publicația Korea Times afirma că LG ar pregăti un ceas care seamănă cu gadgetul Pebble, un alt smart watch celebru, care se conecta la terminalele Android și iOS. De această dată, ceasul LG va rula Android, dar există și o șansă să îl vedem pe piața cu Firefox OS, ceea ce ar fi o surpriză.

Dacă toată pleiadă de zvonuri despre smartwatch-uri este reală, atunci vom avea în acest an o adevărată avalanșă de ceasuri high tech, care mai de care mai bine dotate. în ultimii ani aceste accesorii erau companioane pentru telefoane mobile și tablete, dar acum se pare că încep să devină de sine stătătoare dacă primesc și dotări hardware bune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×