Samsung Galaxy F primeşte noi randări concept, în care arată ceva mai bine: telefonul pliabil e mai subţire, compact

1.336 ori
<b>Samsung Galaxy F primeşte noi randări concept, în care arată ceva mai bine: telefonul pliabil e mai subţire, compact</b>Galaxy F este pliabilul Samsung, atât de aşteptat şi discutat de toată lumea. Am întors pe toate părţile aşa numitul Galaxy Fold atunci când era prezentat sumar la SDC 2018 în noiembrie. Acum apare şi o serie de randari de la

Galaxy F este pliabilul Samsung, atât de aşteptat şi discutat de toată lumea. Am întors pe toate părţile aşa numitul Galaxy Fold atunci când era prezentat sumar la SDC 2018 în noiembrie. Acum apare şi o serie de randari de la Letsgodigital.org, inspirate de ultimele scăpări.

Galaxy F

Inspiraţia principală e acel clip video promoţional de săptămâna trecută, scos rapid de la Samsung de pe web. Vedem de această dată un device cu muchii mai subţiri, atât lateral, cât şi sus şi jos. Nici urmă de "bărbie" sau "frunte" aici. Talia pare mai subţire şi balamaua pare invizibilă de această dată. Secretul în spatele taliei mai subţiri este faptul că Samsung ar fi creat un nou filtru de polarizare, cu 45% mai subţire.

Galaxy F

Vă reamintesc că telefonul va debuta pe 20 februarie, odată cu Galaxy S10. Va avea un display de 7.3 inch cu rezoluţie de 2152 x 1536 pixeli, iar când pliem device-ul ajungem la o diagonală de 4.58 inch în mod smartphone. Terminalul ar avea două baterii la bord şi un setup triplu de camere, dar nici o cameră în faţă.

Galaxy F

Preţul rămâne tot mare, în jur de 1800 de dolari, pentru versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Va fi şi un model cu 512 GB stocare. Aşteptăm şi scăpări de la sursa, poate hands on în maxim o săptămână. Personal prefer pliabilul Xiaomi cel cu 3 ecrane. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×