Samsung Galaxy Fold primeşte ediţie Game of Thrones, acoperită cu materiale preţioase de către firma Caviar

751 ori
<b>Samsung Galaxy Fold primeşte ediţie Game of Thrones, acoperită cu materiale preţioase de către firma Caviar</b>Samsung Galaxy Fold a fost asociat mai degrabă veştilor proaste în ultima vreme, decât celor bune, dar azi pare şi de o veste ceva mai pozitivă. Telefonul a primit o ediţie specială pentru pasionaţii serialului Game of Thrones

Samsung Galaxy Fold a fost asociat mai degrabă veştilor proaste în ultima vreme, decât celor bune, dar azi pare şi de o veste ceva mai pozitivă. Telefonul a primit o ediţie specială pentru pasionaţii serialului Game of Thrones, una realizată de ruşii de la Caviar.

Samsung Galaxy Fold Game of Thrones

Caviar în general modifică telefoane high end şi le face smartphone-uri de lux, poleindu-le cu aur sau aplicându-le diferite pietre preţioase şi personalizări. Caviar a lansat 3 variante de Galaxy Fold, una Game of Thrones, una Leather şi una Carbon. Cele 3 telefoane sunt cam la fel ca materiale premium folosite (aur, piele), doar că modelul Game of Thrones are şi un skin special cu decoraţiuni inspirate de simbolurile din serialul HBO.

Samsung Galaxy Fold Game of Thrones

Vedem simboluri ale marilor case din Seven Kingdoms, dragoni şi turnuri sculptate în carcasă, plus o gravură cu harta Westeros. Cel mai tare lucru mi se pare că există un fel de lăcăţel care deblochează telefonul, pus pe lateral. Doar 7 unităţi au fost produse şi una a fost dată cadou lui George RR Martin, autorul Game of Thrones. Preţul este evident exorbitant, iar un Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition costă 8180 dolari, de 4 ori mai mult decât telefonul standard.

Varianta Carbon vine cu o carcasă mată, imitaţie de cărbune, iar varianta Leather este acoperită cu piele de crocodil. Aceste modele costă 5850 dolari. Între timp telefonul pliabil ar fi scăpat de probleme și e asteptat în magazine . 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×