Samsung Galaxy Fold primește o disecție; Ar putea fi cel mai greu de reparat smartphone de până acum

1.113 ori
<b>Samsung Galaxy Fold primește o disecție; Ar putea fi cel mai greu de reparat smartphone de până acum</b>În așteptarea debutului comercial al pliabilului Samsung Galaxy Fold, care după cum v-am informat anterior nu va fi amânat chiar își în ciuda problemelor întâmpinate de către cei care au testat device-ul, iată că vedem o primă disecție

În așteptarea debutului comercial al pliabilului Samsung Galaxy Fold, care după cum v-am informat anterior nu va fi amânat chiar își în ciuda problemelor întâmpinate de către cei care au testat device-ul, iată că vedem o primă disecție. Acest proces de teardown vine din China și ne prezintă cum arată smartphone-ul de 2000 dolari la interior și care este cea mai importantă componentă din întregul ansamblu.

Samsung Galaxy Fold

Deși nu avem un material video detaliat care să ne poarte prin acest proces, vedem o serie de fotografii realizate care scot la iveală un singur lucru, acela că repararea unui Galaxy Fold ar putea fi un adevărat coșmar. Ar putea fi telefonul care primește cel mai mic scor din partea celor de la iFixit și descoperim că repararea este tare anevoioasă.

Samsung Galaxy Fold

Balamaua este una dintre cele mai importante componente ale lui Galaxy Fold și în cazul în care nu este realiniată exact cum trebuie, poate deteriora ecranul flexibil de la interior. Acest ecran ar fi ușor de înlocuit datorită flexibilității, dar în timpul procesului de disecție sticla externă s-a spart în cazul de față.

Samsung Galaxy Fold

Vedem și cele două baterii integrate pe terminalul pliabil, dar și alte mici componente interne în fotografiile de mai sus. Așteptăm ca device-ul să ajungă pe mâna celor de la iFixit pentru a avea o opinie din partea unor profesioniști și așteptăm desigur și testele de rezistență JerryRigEverything.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×