Samsung Galaxy S5 Active apare În noi imagini, arată ca un telefon ultrarezistent absolut

1.620 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Active apare În noi imagini, arată ca un telefon ultrarezistent absolut</b>Samsung Galaxy S5 Active e deja arhi cunoscut, prin seria de scăpări pe care a provocat-o în ultimele săptămâni, dar azi vedem o imagine clară cu acest device. Pot spune că designul sau pare ultrarezistent, iar acesta pare genul de telefon pe care...

Samsung Galaxy S5 Active e deja arhi cunoscut, prin seria de scăpări pe care a provocat-o în ultimele săptămâni, dar azi vedem o imagine clară cu acest device. Pot spune că designul sau pare ultrarezistent, iar acesta pare genul de telefon pe care îl putem scăpa pe scări fără probleme prea grave.

Imaginea pe care o vedeți aici a fost postata pe web de către faimosul @evleaks, iar aceasta este versiunea AT&T a telefonului, cea pentru piața americană. Galaxy S5 Active are colțuri protejate special, un spate ranforsat și 3 butoane fizice navigaționale, care probabil nu se vor păstra în varianta europeană. Odată ce "platoșa" din spate e înlăturat, acolo găsim și un slot microSD și slotul microSIM, dar și un sticker cu numele de cod SM-G870A.

Pe lângă toate acestea, noul venit va avea și un buton fizic special, care va porni aplicații în funcție de modul în care îl apăsați: scurt său lung. S5 Active ar putea sosi în luna iunie și deja noul venit e familiar pentru toată lumea, după cel clip hands on publicat cu puțin timp în urmă. Aflați că telefonul va sosi cu 2 GB RAM și procesor Snapdragon 801, dar și Android 4.4 KitKat și display Full HD.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×