Samsung Galaxy J5 (2016) primeşte imagini 3D detaliate, ce scot în evidenţă o ramă metalică

1.791 ori
<b>Samsung Galaxy J5 (2016) primeşte imagini 3D detaliate, ce scot în evidenţă o ramă metalică</b>Ediţia 2016 a telefonului Samsung Galaxy J5 e aproape de lansare, fapt dovedit de imaginile 3D cu iz oficial ce tocmai au apărut pe web. Terminalul ar fi fost &icirc;nfăţişat &icirc;n acest mod &icirc;n varianta sa pentru operatorul China Mobile, iar...

Ediţia 2016 a telefonului Samsung Galaxy J5 e aproape de lansare, fapt dovedit de imaginile 3D cu iz oficial ce tocmai au apărut pe web. Terminalul ar fi fost înfăţişat în acest mod în varianta sa pentru operatorul China Mobile, iar imaginile se văd mai jos.

Designul şi mai ales rama acestui model par a fi găsit inspiraţie în gama Galaxy A (2016). Astfel Samsung Galaxy J5 (2016) va sosi cu o ramă metalică, după cum confirma şi manualul acestui device cu ceva vreme în urmă. Handsetul apare în 2 variante de culoare, alb şi auriu, cu un capac spate ce aduce o textură de tip "brushed metal".

Samsung Galaxy J5 (2016) primeşte imagini 3D detaliate, ce scot în evidenţă o ramă metalică

Specificaţiile acestui model au fost confirmate de o scăpare în GFXBench, care indică includerea unui ecran de 5.2 inch cu rezoluţie 720p şi panou Super AMOLED la bord, plus un procesor Snapdragon 410, 2 GB RAM şi Android 5.1.1 ca OS. Primim şi 16 GB stocare şi o cameră de 13 MP în spate cu suport pentru captura Video Full HD.

Aşteptam acum şi preţuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×