Samsung Galaxy Grand Max și Galaxy A7 se afișează În materiale publicitare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 971 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Max și Galaxy A7 se afișează În materiale publicitare</b>Iată că după introducerea smartphone-urilor metalice Galaxy A3 și Galaxy A5, cei de la Samsung se pregătesc acum pentru lansarea a două noi terminale. Mai precis, atât Galaxy Grand Max, cât și modelul Galaxy A7 și-au făcut de curând apariția...

Iată că după introducerea smartphone-urilor metalice Galaxy A3 și Galaxy A5, cei de la Samsung se pregătesc acum pentru lansarea a două noi terminale. Mai precis, atât Galaxy Grand Max, cât și modelul Galaxy A7 și-au făcut de curând apariția în cadrul unor materiale publicitare ce ne dezvăluie specificațiile tehnice.

Primul dintre acestea, și anume Samsung Galaxy Grand Max, va sosi cu un display HD TFT LCD de 5.2 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Acest device va aduce și o cameră secundară de 5 megapixeli, o baterie de 2.500 mAh, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, cât și o carcasă a cărei talie va fi de 7.9 mm. Totodată, telefonul va primi și conectivitate LTE 4G.

Samsung Galaxy Grand Max și Galaxy A7 se afișează În materiale publicitare

Cel de-al 2-lea model pe care îl putem vedea în aceste reclame este Galaxy A7, terminal ce va sosi în trei versiuni: SM-A700S, SM-A700K, respectiv SM-A700L. Acesta va aduce un display Full HD Super AMOLED de 5.2 inch, un proceso octa-core Snapdragon 615 de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, un slot microSD și o baterie de 2.500 mAh.

Primim și o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate LTE, VoLTE, Bluetooth și GPS. La fel ca și celelalte terminale din seria Galaxy A, și acesta va adopta o carcasă metalică cu grosime de doar 6.3 mm.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×