Apple primește brevetul pentru un stylus iPen care scrie și pe hârtie

Autor:  | Publicat în:  Apple 727 ori
<b>Apple primește brevetul pentru un stylus iPen care scrie și pe hârtie</b>Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat o serie de 35 de noi brevete acordate celor de la Apple, iar dintre ele cele mai importante au de-a face cu stylusurile. în mod interesant unul dintre aceste stylusuri va permite utilizatorului să scrie...

Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat o serie de 35 de noi brevete acordate celor de la Apple, iar dintre ele cele mai importante au de-a face cu stylusurile. în mod interesant unul dintre aceste stylusuri va permite utilizatorului să scrie pe hârtie și în același timp să își transfere notițele pe un iPhone sau iPad.

Brevetele Apple prezintă și un dock pentru acel stylus, care implică un sistem magnetic. Așa zisul iPen este un stylus modern care include și un mecanism de poziționare, precum un accelerometru, un vârf special pentru scriere și posibilitatea de a transmite informații despre poziție. Stylusul poate fi folosit atât în tandem cu un device touch, cât și cu hârtia. în plus, acest accesoriu poate permite introducerea de date de la distanță, chiar și la metri buni față de un terminal.

Apple primește brevetul pentru un stylus iPen care scrie și pe hârtieApple

Aceste invenții sunt utile pentru elevi, care pot scrie ceva pe o tablă sau un whiteboard și acele conținuturi să fie salvate simultan și pe iPad-ul și iPhone-ul lor. începuturile acestei tehnologii datează din 2011, când  lucra la un iPen cu vârf conductiv încălzit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×