Samsung Galaxy Grand Neo anunțat oficial, costă 260 de euro

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.724 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Neo anunțat oficial, costă 260 de euro</b>Samsung Galaxy Grand Neo, cunoscut o perioadă și că Grand Lite a fost în sfârșit anunțat oficial, iar el costă 260 de euro. Până acum terminalul era cunoscut dar datorită unui document ajuns pe web, dar acum avem parte de o lansare. &nbsp; Noul...

Samsung Galaxy Grand Neo, cunoscut o perioadă și că Grand Lite a fost în sfârșit anunțat oficial, iar el costă 260 de euro. Până acum terminalul era cunoscut dar datorită unui document ajuns pe web, dar acum avem parte de o lansare.

Noul venit integrează un display de 5 inch, cu rezoluție modestă, de 800 x 480 pixeli. Smartphone-ul se va folosi de un procesor quad core A7 de 1.2 GHz, 1 GB RAM și va integra o cameră de 5 megapixeli în spate plus o cameră frontală VGA și 8 GB memorie internă. Smartphone-ul vine și cu slot microSD și are parte de opțiuni variate de conectivitate, ce nu includ totuși și 4G LTE.

Că OS avem Android 4.2 Jelly Bean, iar sub carcasa se ascunde o baterie de 2100 mAh. Samsung Galaxy Grand Neo este listat în oferta unui retailer olandez cu prețul de 260 de euro, iar acest retailer promite livrarea în 24 de ore. Așteptați-vă la o sosire în România până la final de lună!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×