Apple obține un brevet pentru iPen; un stylus foarte inteligent

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.177 ori
<b>Apple obține un brevet pentru iPen; un stylus foarte inteligent</b>Cei de la Apple au obținut un nou brevet, de data aceasta pentru un dispozitiv numit iPen. Acesta face mult mai multe lucruri decât a desena pe ecran, el putând fi numit un adevărat stylus inteligent. Biroul de Brevete și Trademark US a acordat celor...

Cei de la Apple au obținut un nou brevet, de data aceasta pentru un dispozitiv numit iPen. Acesta face mult mai multe lucruri decât a desena pe ecran, el putând fi numit un adevărat stylus inteligent.

Biroul de Brevete și Trademark US a acordat celor de la Apple un brevet pentru o aplicație numită “Detectarea orientării unui stylus”, ce ne prezintă modul de orientare al unui stylus pe o suprafață de contact. Device-ul din schița de mai sus vine cu un senzor de orientare ce poate determina direcția și tipul de scris de pe un display.

Folosind aceste informații, stylus-ul produce o linie de design asemănătoare cu orientarea din viața reală. Asta înseamnă că atunci când utilizatorul va desena/scrie cu tot vârful stylus-ului, rezultatul obținut va arată diferit față de o utilizare a stylus-ului cu vârful orientat într-o altă parte. Rămâne de văzut când vom vedea acest iPen pe piață și desigur cam la ce costuri se va ridica achiziția lui.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×