Apple obține un brevet pentru iPen; un stylus foarte inteligent

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.145 ori
<b>Apple obține un brevet pentru iPen; un stylus foarte inteligent</b>Cei de la Apple au obținut un nou brevet, de data aceasta pentru un dispozitiv numit iPen. Acesta face mult mai multe lucruri decât a desena pe ecran, el putând fi numit un adevărat stylus inteligent. Biroul de Brevete și Trademark US a acordat celor...

Cei de la Apple au obținut un nou brevet, de data aceasta pentru un dispozitiv numit iPen. Acesta face mult mai multe lucruri decât a desena pe ecran, el putând fi numit un adevărat stylus inteligent.

Biroul de Brevete și Trademark US a acordat celor de la Apple un brevet pentru o aplicație numită “Detectarea orientării unui stylus”, ce ne prezintă modul de orientare al unui stylus pe o suprafață de contact. Device-ul din schița de mai sus vine cu un senzor de orientare ce poate determina direcția și tipul de scris de pe un display.

Folosind aceste informații, stylus-ul produce o linie de design asemănătoare cu orientarea din viața reală. Asta înseamnă că atunci când utilizatorul va desena/scrie cu tot vârful stylus-ului, rezultatul obținut va arată diferit față de o utilizare a stylus-ului cu vârful orientat într-o altă parte. Rămâne de văzut când vom vedea acest iPen pe piață și desigur cam la ce costuri se va ridica achiziția lui.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×