Samsung Galaxy Grand Prime dezvăluit Într-o serie de imagini live

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.629 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Prime dezvăluit Într-o serie de imagini live</b>Iată că Samsung are de gând să lanseze în curând un terminal care îi va fi superior lui Galaxy Note 4 la capitolul cameră frontală, și anume modelul Samsung Galaxy Grand Prime. Aflăm că spre deosebire de phablet-ul recent lansat, modelul Grand...

Iată că Samsung are de gând să lanseze în curând un terminal care îi va fi superior lui Galaxy Note 4 la capitolul cameră frontală, și anume modelul Samsung Galaxy Grand Prime. Aflăm că spre deosebire de phablet-ul recent lansat, modelul Grand Prime ne va pune la dispoziție o cameră frontală de 5 megapixeli.

Printre dotările sale mai regăsim un display qHD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli ce va putea realiza captură video la 1080p, și sistemul de operare Android 4.4 KitKat preinstalat.

Samsung Galaxy Grand Prime dezvăluit Într-o serie de imagini live

La capitolul conectivitate primim 3G, două sloturi SIM, Bluetooth 4.0, cât și WiFi a/b/g/n. Se așteaptă ca Samsung Galaxy Grand Prime să fie anunțat pe piață în curând, urmând ca debutul său să aibă loc în luna octombrie în Vietnam, urmat de alte regiuni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×