Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge disponibile la precomandă prin QuickMobile.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.273 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge disponibile la precomandă prin QuickMobile.ro</b>După ce QuickMobile.ro au fost primii din țară care au listat noile terminale iPhone 6 spre pre-comandă, iată că aceștia se mișcă rapid și când vine vorba de Samsung Galaxy Note 4, respectiv Note Edge. Din punct de vedere al prețurilor,...

După ce QuickMobile.ro au fost primii din țară care au listat noile terminale iPhone 6 spre pre-comandă, iată că aceștia se mișcă rapid și când vine vorba de Samsung Galaxy Note 4, respectiv Note Edge. Din punct de vedere al prețurilor, observăm că acestea încep de la suma de 3.499 lei și ajung până la 4.499 lei.

Acest phablet este disponibil la prețul mai sus menționat în trei variante de culoare: roz, negru, alb. în timp ce Galaxy Note 4 poate fi pre-comandat doar în versiunea de 32 GB, aflați că modelul Note Edge ce impresionează printr-un ecran curbat spre partea din dreapta, este oferit în variante de 32 sau 64 GB.

Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge disponibile la precomandă prin QuickMobile.ro

Astfel, pentru modelul de 32 GB pe alb sau negru va trebui să scoatem din buzunar suma de 3.999 lei, în timp ce pentru versiunea de 64 GB disponibilă pe aceleași culori vom fi nevoiți să plătim 4.499 lei. După cum bine știți, am avut ocazia ca la IFA 2014 din Berlin să punem mâna preț de câteva minute, o serie de handson-uri fiind disponibile aici, respectiv aici.

Samsung Galaxy Note 4 și Note Edge disponibile la precomandă prin QuickMobile.ro

Prețuri:

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×