Samsung Galaxy J3 (2018) este certificat de Bluetooth SIG; Lansarea sa este aproape

1.116 ori
<b>Samsung Galaxy J3 (2018) este certificat de Bluetooth SIG; Lansarea sa este aproape</b>După ce săptămâna trecută aflam că Samsung a înregistrat trademark-ul pentru denumirea Galaxy J3 Orbit pe piața din SUA, iată că acum descoperim că alte variante ale lui J3 2018 au fost certificate de către Bluetooth SIG. Ce putem deduce de aici

În cadrul unui articol de săptămâna trecută v-am informat că cei de la Samsung au înregistrat denumirea Galaxy J3 Orbit pe piața din SUA, iar astăzi descoperim că alte variante ale modelului J3 (2018) au fost certificate de către Bluetooth SIG. Asta înseamnă un singur lucru, acela că lansarea dispozitivului se apropie cu pași repezi, fiind șanse să îl vedem prezentat oficial chiar la începutul lunii viitoare.

Galaxy J3 2018

Din documentele Bluetooth SIG reiese că sunt pregătite numeroase variante precum SM-J337T, SM-J336AZ, JM-J337A, SM-J337AZ, SM-S357BL, dar și SM-S357BL - cu mențiunea că multe dintre acestea vor sosi pe piața din SUA sub diferite denumiri pentru fiecare operator în parte.

Chiar aflăm că operatorii AT&T, Cricket, Sprint și T-Mobile vor aduce acest telefon sub numele următoare: Galaxy J3 Express Prime, Galaxy Amp Prime 3, Galaxy J3 Emerge, respectiv Galaxy J3 Prime 2. Singura informație extra pe care o avem despre acest telefon este aceea că rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo din fabrică. Lansarea ar fi așteptată în luna iunie, dar nu este exclus să vedem și un debut mai timpuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×